Handarbetsträff

Den första handarbetsträffen för hösten hölls den 31 augusti. Den var tänkt att hållas i konsthallen. Alla uppmanades att ta med handarbete, fika, varma kläder och sittunderlag.
Men solen ville annat! Efter kylslagna och dyster mörka dagar så kom solsken och värme åter denna sista dag i augusti. 12 handarbetssugna damer tog med sig stolarna ut i solskenet utanför butiken. Kanske fanns där också ett behov att åter ses och prata och fika tillsammans.

Hade tänkt delta, men linet behövde ryckas, så jag var hemma. Men jag har fått berättat för mig att det det kom upp förslag på olika aktiviteter under hösten. Det är när man möts så här som nya förslag kommer fram – det ena ger det andra. Marita skrev in alla förslagen i sin anteckningsbok för programgruppen som jobbar vidare med dem.


Nästa handarbetsträff är onsdagen den 29 september kl. 13-15 i Konsthallen! Förmodligen kommer vi att sitta inne då – kläder efter väder gäller även här.